wdS Community [Clan]
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bun Venit Pe Forumul Clanului wdS

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Parteneriat
Viziteaza Elite-PGL România ClubbingHill Vizitează Arena Cyber League® TheCsForce.RO
Top postatori
Glau
Cere intrare in ClaN kNd:d Vote_lcapCere intrare in ClaN kNd:d Voting_barCere intrare in ClaN kNd:d Vote_rcap 
Calv1n
Cere intrare in ClaN kNd:d Vote_lcapCere intrare in ClaN kNd:d Voting_barCere intrare in ClaN kNd:d Vote_rcap 
aZReaL-
dIkE
oF_zoR
Joke
HiperSound.
kNd
eXpLoZ|v
BqA
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Cere intrare in ClaN kNd:d

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
kNd

Data de înscriere : 20/01/2009

Cere intrare in ClaN kNd:d Empty
MesajSubiect: Cere intrare in ClaN kNd:d   Cere intrare in ClaN kNd:d Icon_minitimeMar Ian 20, 2009 12:16 am

Nume CS:kNd
Varsta: [16+]: 21 Very Happy
Skill: mediu spre bun Smile)
De cat timp joci CS: de vreo 3-4 ani cu intrerupere
STEAM:ON/OFF : deocamdata OFF Sad( o sami iau cat de curand Very Happy
Steam Id:
Id YM: txk_adryan Very Happy

Ultima editare efectuata de catre kNd in Mar Ian 20, 2009 12:33 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Glau
Admin
Glau

Data de înscriere : 12/01/2009
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Cere intrare in ClaN kNd:d   Cere intrare in ClaN kNd:d Icon_minitimeMar Ian 20, 2009 12:22 am

Eu iti dau o sansa vei da o proba cu dike sau cu joke maine cand vei fi pe mess da-mi buzz
Se Vor Juca 30 De Runde Din Care 15 trebuie sa le iei
Se Va ALege O Harta La Aprecierea Voastra
Pana Atunci GL ANd HF Bafta
Sus In jos
https://wds-clan.all-up.com
aZReaL-
Admin

Data de înscriere : 12/01/2009

MesajSubiect: Re: Cere intrare in ClaN kNd:d   Cere intrare in ClaN kNd:d Icon_minitimeMar Ian 20, 2009 12:55 am

Ori cine merita o sansa sa intre in clan, PRO !!! Exclamation What a Face
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cere intrare in ClaN kNd:d   Cere intrare in ClaN kNd:d Icon_minitime

Sus In jos

Cere intrare in ClaN kNd:d
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cerere de intrare in clan
» cerere intrare in clan
» Model Cerere Intrare in Clan
» Provocare CLAN
» Model Provocare Clan

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum